Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Gesloten van 23 tot en met 30 april

 

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Weet u niet meer welke interieurkeuzes u wilt gaan maken? Wij gaan graag eens vrijblijvend met u om de tafel. Zo kunt u in alle rust nadenken en de stalen in uw eigen vertrouwde omgeving bekijken. Bent u overdag druk? Wij komen ook gerust in de avonduren langs voor een vrijblijvend adviesgesprek!


Hoe gaat een adviesgesprek in zijn werk?

Een afspraak voor interieuradvies aan huis begint gewoon bij jou thuis op de bank. Je leest wat het inhoudt, raakt enthousiast en maakt vervolgens een afspraak met een van onze thuisadviseurs. Dan nemen wij de mooiste pvc vloeren en vloerbedekking mee en geven we je gratis en persoonlijk advies.

De Voorbereiding

Een goed adviesgesprek is een voorbereid adviesgesprek. Daar geloven we in. Nadat jij je afspraak hebt gemaakt bellen we daarom altijd even van tevoren om je wensen en woonsituatie goed door te nemen. Heb je misschien al een voorkeur voor een bepaalde vloer? Of heb je een bijzondere vloerbedekking waar we rekening mee moeten houden? Op basis van jouw voorkeuren kunnen wij vast gaan nadenken en een voorselectie maken. Wel zo makkelijk!

Het adviesmoment

Onze thuisadviseur rijdt op de afgesproken tijd bij je voor. Dankzij de goede voorbereiding heeft hij ook een prachtige collectie productstalen bij zich van bijvoorbeeld vloeren en tapijt die hij volledig heeft kunnen afstemmen op jouw voorkeuren. Zodra hij bij je aanbelt, kan het uitzoeken beginnen. Samen met onze adviseur kijk je naar hoe de verschillende producten bij jouw interieur staan en bepaal je jouw favoriet. We denken hierin graag met je mee en geven je advies om je keuze zo makkelijk mogelijk te maken.

Heb je je keuze gemaakt?

Ben je eruit? Yes! We gaan meteen voor je aan de slag om alles uit te rekenen en geven je ter plekke alvast een prijsindicatie. De echte offerte gaan we netjes voor je uitwerken als we weer in de Groothandel zijn. Zodra die klaar is, sturen we hem naar je door en nemen we weer contact met je op. Zo helpen we je ook thuis om jouw woondroom werkelijkheid te laten worden! Heb je nog geen afspraak gemaakt? Vul dan snel het formulier boven aan op deze pagina in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!


De voordelen van advies op maat

Je nieuwe vloer of vloerbedekking uitzoeken vanuit je eigen woonkamer, hoe fijn is dat? Je ziet meteen hoe een product bij jouw meubels staat en welke invloed de lichtinval heeft op je interieur. Met deze speciale service haal je het allerbeste interieuradvies gewoon bij jou in huis. Onze ervaren adviseur laat je namelijk niet alleen de mooiste producten zien, hij geeft je ook meteen advies dat precies is toegepast op jouw woonsituatie. De voordelen op een rij:

  Gemak. Wij komen naar jou toe!

  Flexibel. Kies zelf een moment waarop het jou uitkomt.

  Handig. Zie meteen of een vloer of vloerbedekking bij jouw meubels past.

✓  Persoonlijk. Een adviseur die meedenkt vanuit jouw woonsituatie.

Toch nog een vraag?


Contact gegevens